Skolfoto

Idag kom skolkatalogen. Jag tänker inte säga något om hur jag ser ut på varken klassfotot eller kamratsdöjarfotot (jag gör mig till på det sistnämnda, men det syns inte lagom mycket.. inte bra!)
Men det viktigaste, tänker ni då, är ju spexfotot, när man går sista året med klassen som innehåller personer som man kännt i tio år :)
Jo visst! Så tänker ju alla.. utom dom som gjorde våran skolkatalog, tydligen. Nope, inget spexfoto här inte! Även om vi tog massor av kort till just detta. Och förresten så kom katalogen lite mer än två månader efter fotot togs.
Ej fulländat, jaha, tack.

There is no titleO..kej. Ja, jag erkänner, jag började gråta och jag fick gåshud. Väldigt många gånger.
Det är såna här trailers som får mig att inse hur mycket jag älskar Harry Potter. Jag älskar allt med Harry Potter.
Jag är lite glad att premiären är i juli, annars hade det redan varit över.
Denna trailern var en bästa jag har sett hittils. Kan nån säga hur hitills stavas?

Oh my hacking gosh

Igår spydde en pojke på bordet, igår såg jag att NK's julskyltning var uppe, den verkar bättre än förra året i alla fall! Även om det inte finns någon misshandlad/-bildad häst. Igår så.. jobbade jag matte i två timmar, jag tror jag fattar. Jag tror ni fattar att jag praoar.. på ett dagis, jag hoppas att ni fattar.Bilden är inte fin, bara trevlig


dot

Jag bryr mig inte, jag bryr mig fan inte, jag är tom, och jag vet inte varför jag skriver detta, varför kan jag inte få vara en vampyr?

When you can live forever, what do you live for?

Jag är en sansad person, jag andas in, jag andas ut. Även om Anna just i detta nu någonstans har biljetter liggandes, till en viss film, som har premiär en viss dag... typ Twilight den 21 november. (Vi är coola, vi kollar inte på kvällen, dagen innan, på den så kallade smygpremiären som folk kunde "fixa biljetter" till, det kunde ju alla göra ändå.) Filmen visas klockan 15:00, vilket är.. eh, ja, vi måste på något sätt få tillåtelse att gå ifrån våra praoplatser minst typ tre och en halv timma tidigare (jag och Naomi då) .
Men ja.

Idag var jag förövrigt och kollade på radhusänden som vi ska flytta till i april och det var bland de finaste hem jag någonsin sett. Vid havet, till råga på allt. Tar det stopp någongång?! Nej. Hejdå iallafall. Sköt om er iallafall.

jaaaaag heter kapten Krabba och jag gillar hamburgare och ser ut som en

                                    

Som ni föstår så älskar jag inte skolan just nu och känner mig för en gångs skull stressad av läxorna, vilket förhoppningsvis är bra.
Nu har jag förvisso tid att plugga (hata ordet) eftersom vi ska ut på prao i två veckor nu. Det ska faktiskt bli riktigt fint, det är ju exakt det det ska bli.

Jävel

te.te.

Ni förstår inte hur otroligt fin denna bilden är, verkligen inte.

and you and I we had the starsDen var bara så jävla söt
(Och egentligen så är det inte musiken som är bra, snarare videon, och egentligen sitter inte videon och musiken ihop)

om det här ska vara allt vi hann så håll mig hårt, håll mig älskling

Jag tror faktiskt att ni smygälskar att jag uppdaterar min blogg så ofta jag får en ny låt på hjärnan. Varje dag, vill säga.
Sen vore det också bra om jag kunde lägga in massa fina bilder i varje inlägg eller skriva djupa texter som får folk att storkna och stanna i texten för att torka tårarna. Tyvärr är jag inte bra på något av dessa och har därför ännu inte gjort min blogg till något extra. Jag tycker inte heller att det skulle vara kul att skriva vad jag har gjort varje dag. "Idag var jag i skolan, när jag kom hem satte jag mig framför datorn, sen gick jag och la mig. Just det! Jag gjorde inte mina läxor som jag borde ha gjort, allt är sig likt!" Jag är inte bra på att plugga, inte om det inte är under stress. Då går det. Det påminner mig om att jag glömde SO-boken i skolan, alla sidor som vi ska läsa till på måndag är alltså kvar i skolan. Jag borde lära mig fason.

Förresten så var jag med Ebba och Emelie i onsdags, det var en fin break ifrån... skolarbete? Som jag ändå inte gör. Jag känner mig jättestressad av allt skolarbete JAG INTE GÖR. Så är det, folk är olika. Ebba tycker att skolan tar över hennes liv, jag nickar, men jag har inte kännt av det än. Är det för att hon satsar högre än jag? Jag borde satsa mer, psykolog är ett arbete som kräver höga betyg, så att säga. Jag gillar mina kompisar väldigt mycket iallafall. Och på jullovet vill jag åka till Stockholm, mer än någonsin.


med smak av blåbär.

Medan de lyssnade, började de förstå Skogens mysterier, så fjärran deras egna erfarenheter, och begynte känna sig som främlingar i en värld, där alla andra tyctes känna sig hemma. Den gamle pilträdsgubben förekom ideligen i hans tal, och Frodo fick nu veta tillräckligt om honom, ja mer än tillräckligt, ty det var ingalunda någon uppbygglig visdom. Tom berättade om trädens hjärtan och deras tankar, vilka ofta var mörka och kusliga, fyllda av hat mot dem som kunde röra sig fritt på jorden, gnagande, bitande, brytande, huggande och brännande dessa förstörare och inkräktare. Det var inte utan orsak den kallades just Gamla skogen, ty den var verkligen urgammal, en sista kvarleva av mäktiga, längesedan glömda skogar. Här bodde också fortfarande trädens urfäder, som inte åldrades mer än backarna där de hade sitt hemvist och som ännu mindes den tiden, då det var de som var härskare. Otaliga år hade gjort dem stolta och visa och mycket ondskefulla. Men farligast av dem alla var likväl Stora pilträdet. Hans hjärta var ruttet men hans styrka ung, och han var full av list och slughet. Han var vindarnas herre, och hans sånger och tankar genomsyrade skogen på båda sidorna om älven. Hans törstiga grå ande drog musten ur mullen och spridde sin makt genom tusen hårfina jordrötter liksom genom tusentals osynliga fingergrenar i luften, tills han behärskade nästan alla träd i hela skogen ända från Häcken och ner till Kummelbergens klippor.

HJSULLDOKEPAÖSÅDÄRLSOEÖFJSLKQHDJDOEKDÖEÅSMCNCHVNDLJAKIODLSÖPÅÄEJDHISHSNTYUQHZVX

Barda<3

Jag är liksom inte trött, bara ledsen för att jag inte kan söka in till Barda eftersom man inte får vara över 12 år!
Jag älskar Barda och klockan är 04:11

-2,8 C

Jah, jag sov hos Emelie. Här kommer några väl utvalda bilder, minsann.

E.
(Okej, det ser ut som om jag inte har redigerat, i mina ögon, och det stör mig.)
Vi åkte från Brunnsparken till 1:ans ändhållplats; Östra Sjukhuset. Mycket trevligt. Sen skulle vi åka till den andra ändhållplatsen, som ligger bortanför Frölunda = 42 minuters resetid. Även om det var en solig dag och vi satt på en fin spårvagn, och även om vi hade fått chans att se otroliga platser som vi kanske aldrig tidigare skådat, så lockade det inte, så vi hoppade av vid Bengans (säger vi) och strosade runt. Sen gick vi till Sjöfartsmuseet, det var läskigt.
Här är en bild på en gammal (ingen betoning på gammal) spårvagn, för jag tror inte att ni vet hur en spårvagn ser ut:
Hej

Emelie in sun:
E.

Solnedgång utanför Sjöfartsmuseet:
fucking fuck

Sen gick vi väl hem till Emelie lite och kollade på lite film, och sov lite, och vaknade lite (fast jag är inte säker) och kollade på lite mer film, och gjorde lite (naej, mycket) fruktsallad!!!!!!!!! Och lite sånt (:

 • Skolfoto
 • There is no title
 • Oh my hacking gosh
 • dot
 • When you can live forever, what do you live for?
 • jaaaaag heter kapten Krabba och jag gillar hamburgare och ser ut som en
 • Jävel
 • and you and I we had the stars
 • om det här ska vara allt vi hann så håll mig hårt, håll mig älskling
 • med smak av blåbär.
 • Barda<3
 • -2,8 C
 • RSS 2.0