thnks fr th mmrs

Någon gång i april, 2009:
Jag minns dagen som en klycha; den första vårdagen och jag ville så gärna ta dig till havet. Så vi gick till havet och sen la vi oss på ett berg. Vi pratade och pratade och jag var så himla kär och jag var så säker på att du var perfekt för mig. Så perfekt att jag var tvungen att gråta lite, men du såg inte det för jag låg på din mage. Andades i takt med dig, våra hjärtslag dunkade ihop och jag andades in din perfekta lukt, kände hur din mage höjdes och sänktes, höjdes och sänktes, repeat. Allt var på repeat. I flera timmar. Vi var borta från det att du kom hem till mig och log och tog av dig skorna och sen fick ta på dig dom igen, tills dess att du skulle hem och äta. Lamm var det.
Det hade hunnit bli mörkt och mina föräldrar hade hunnit bli oroliga, sa att vi fick ta med oss mat nästa gång vi skulle vara borta hela dagen. Men det blev ingen nästa gång. För sen började vi ägna oss åt annat. Och det var ju fint på sitt sätt, men nästa gång hade jag tänkt ta med kameran, och kanske lite kakor.
Vi kysstes hejdå och du åkte hem och åt lamm. Och jag minns dig: som du var då.


Donnie Darko

Frälst osv


frank

Ja, jag vill nog faktiskt vara asiatwe were never here

Valborgsmässoafton spenderades i regn. Vi - jag, Emelie, Erica och Ivan - stod och väntade i en minst en timme på cortégen och tyckte mest synd om oss själva under den tiden. Vi stod och kramades för att hålla värmen och jag ville självfallet inte förstöra detta fina ögonblick genom att dra upp kameran ur väskan. Eller så berodde det på regnet, jag vet inte.

Efteråt åkte iallafall jag och Emelie hem till Ebba där även Matilda befann sig och vi gjorde varma mackor och värmde oss i mjukisbyxor och med te ett tag, tills vi bestämde oss för att titta på Pirates of the Carribean. Så det gjorde vi. Eller vi halvsov nog mest.

Vaknade av att Ebba sjöng för mig vilket var fint. Vi chillade hos Ebba i ungefär.. massa timmar. Planerade att åka till Ikea för att fika superbilligt men sen gick inte bussen som vi trodde dit så vi orkade inte. Jag och E&E hamnade istället på Espresso House där vi satt och hade det ALLMÄNT TREVLIGT!!!!!!!! Bilder! :

Sitter och väntar på spårvagnen i typ en minut


At le spårvagn
På Espresso huset
Nom nom
Ha hänsyn till vårat rätt sletna utseende! TACK PÅ FÖRHAND!

  • thnks fr th mmrs
  • Donnie Darko
  • frank
  • we were never here
  • RSS 2.0