i party with my pain

Jag känner hur mina kunskaper om hur man bloggar långsamt rinner ifrån mig.
Jag har tröttnat. Det enda jag vill göra är att spela Sims. Men Anna har mitt sims. När jag var liten var jag beroende av sims, jag skojar verkligen inte. Jag VAR liten för ett år sen.
  Imorgon ska jag köpa hårfärg och SHOPPA. Jag hatar ordet shoppa, men det finns inget bättre ord. Köpa kläder.
Nora
Nora är fin.


Kvalité är spårlöst försvunnen.


Yess.Randomness på mina bilder!


Frost

Bilderna var inte i ordning där. Dom kom lite oväntat med, vah?! :D

Klutt

Nu var det minsann ett tag sedan jag skrev, och det är ju så det kan gå ibland. Men vi glömer det nu. Glömt.

Idag satt jag och Nora på McDonald's för att utföra ett projekt. Det luktade väldigt äckligt och lukten verkade sprida sig för att de flesta skrek "EEEEW, vad är det som luktar?!" eller "jag SVÄR, det var inte jag, vafan". Efter ett tag kom en av de som jobbade där och kollade under borden. Hon frågade tjejen som satt på den "soffan" hon kollade under om hon inte kände något speciellt. Hon svarade att hon inte hade tänkt på det. Sedan aktade hon på sig och arbetaren kollade ännu en gång under soffan.
Efter några sekunder drog hon fram en påse med något jäääääääävligt äckligt i. En påse som hade legat under en soffa, långt in, och luktat och spridit lukt i hela restaurangen.
Alla som hon gick förbi med påsen hostade och en tjej höll på att kräkas.
Senare hörde jag arbetaren säga till sin kollega att hon hade hittat en påse med BAJS!!!!!!!!!! Hon sa också att sånt är inte normalt på restauranger. No shit, Sherlock?
Det var iallafall något att skriva om. Om jag ändå kunde ha gjort det poetiskt eller bestämt. Nåväl, man kan ju inte vara bra på allt. Jag har ju MVG i hemkunskap, iallafall.

  • i party with my pain
  • Klutt
  • RSS 2.0