Why always so negative?

Det regnar mycket dessa dagar, vilket troligen inte har undsluppit någon. Även om jag gillar regn så är jag väldigt sugen på att bada, och lite sol skulle inte sitta fel. Jag är också väldigt sugen på att skejta. Ja, jag skejtar. Regn är som sagt uppskattat, fast jag tycker att det kan vänta kanske tre veckor, sen kan det börja bli höstigt.
I sånahär regniga förhållanden vill man ha musik, och jag vet att ni vill ha två videos av väldigt olika slag, från min sida.

Om ni inte vill ge bandet en chans, visst! Men om ni gör det, så vill ni kanske inte titta på videon, den är lite läskig, bara en liten varning.


Det finns ingen video till denna än, men den är nästan bättre på Spotify.. nu vet ni.


Jag har lite blandad musiksmak, I know :)
Ha det bra kåmpisarI never claimed to be a saint

FREDAG:
Jag och Oskar träffades i staden för att gå på bio. Vi skulle se Brüno. Vi hängde omkring Bergakungen i typ fyra timmar.
Sen gick vi in och Brüno visades på filmduken. Den var.. underhållande och ganska så grov. Men vi tyckte nog att den var värd.
Sen åkte vi hem till mig och så skejtade vi till en sjö som ligger relativt nära mitt hem. Vi var helt ensamma vid sjön och det var helt stilla. Det var jättefint. Sen tog vi oss hem och åt, och sen gick vi och la oss.
LÖRDAG:
När vi vaknade gjorde vi frukost, vilket nästan aldrig har hänt när Oskar sover hos mig, eftersom han alltid måste skynda sig hem. Men jo, vi gjorde äggröra och åt ett helt okej-äckligt bröd. Sen chillade vi lite, och sen åkte Oskar hem.
SÖNDAG:
Oskar tog sig till Kållered för att vi skulle fixa en grej. Men det gjorde vi inte, vi åkte istället hem till mig för att jag skulle byta kläder; det var mycket varmare ute än vad jag trodde. Sen tog vi oss till tågstationen för att åka in till stan, men vi hade just missat tåget, så vi fick sitta och vänta i femtio minuter. Men jag kände inte för att åka in till stan, så jag åkte hem till mig, och Oskar hoppade på tåget.

TREVLIG HELG hade man allt.

Och sen en jättestor bild på vatten :) Den är faktiskt väldigt nytagen!
(Och jag är hemskt medveten om att fokusen ligger på den.. där vattnet åker ut, så att ni inte tror att jag tror att det är någon fokus på vattendropparna, utom den som just slog i silvergrejen.. OKEJ?!)

Inspiration


Jag är extremt sugen på cupcakes, därav bilden. Eller jag vill snarare baka än äta dom. Har fått ganska så mycket inspiration genom flikr. Om ni av någon konstig anledning inte vet vad det är kan ni klicka på bilden, så kommer ni till sidan.
Jag är också väldigt inspirerad av att fotografera just nu, men det är inte fint ljus ute. Och jag har ingen ork och ingen att ta kort på.
När jag blir rik ska jag köpa en undervattenskamera. Det är så himla coolt. Och så vill jag ha en engångskamera eller något i den stilen, det är mysigt.
Inspirationsskälla.
(Bilden är inte min!)

te

HEJ! Det var ganska så längesen jag uppdaterade, jag har inte kännt något behov av att blogga, that's why. Men jag märkte att jag faktiskt har några prenumeranter, fast jag säger inte hur många, för då kommer ni se ner på mig. Men ja, om jag har prenumeranter betyder det väl att dom vill läsa lite nya grejer, så jag kan ju faktiskt försöka uppdatera lite då och då.
Så ja, nu ska jag bli bättre på det, minst ett inlägg i veckan, har jag som mål!
Problemet är att jag inte har tagit så många bilder på sista tiden, för min kamera har varit där jag inte har varit, men nu är jag lyckligtvis med min kamera, och jag och min kamera var med lite folk vid havet igår. Vi badade och grillade och det regnade på oss, men vi stod ut. Nu pratar jag inte om kameran, alltså. Eh.
 Nu finner det sig tyvärr så tragiskt att jag inte kan få in några bilder i min dator från min kamera, eftersom USB-sladden bestämde sig för att inte vara på samma ställe som jag och min kamera. Och jag ogillar starkt att posta blogginlägg utan bilder, för jag brukar inte alltid läsa folks inlägg med bara text och inga bilder, så jag tror inte att någon gör det här heller, haha. Men jag kanske kan hitta en liten bild som ni inte har sett, gammal, men som kan göra detta inlägget lite intressantare!
 Oj, sist jag la in bilder på datorn var den 21 juni.. fan då!
Åh.. en ros.


Och en ganska så ocharmig bild på Johan, mig och Oskar. Framförallt var den ocharmig på mig. Ida är bakom kameran

Ja, det var väl pretty much it, med hopp om bättre uppdatering snart. Poss

  • Why always so negative?
  • I never claimed to be a saint
  • Inspiration
  • te
  • RSS 2.0