I never claimed to be a saint

FREDAG:
Jag och Oskar träffades i staden för att gå på bio. Vi skulle se Brüno. Vi hängde omkring Bergakungen i typ fyra timmar.
Sen gick vi in och Brüno visades på filmduken. Den var.. underhållande och ganska så grov. Men vi tyckte nog att den var värd.
Sen åkte vi hem till mig och så skejtade vi till en sjö som ligger relativt nära mitt hem. Vi var helt ensamma vid sjön och det var helt stilla. Det var jättefint. Sen tog vi oss hem och åt, och sen gick vi och la oss.
LÖRDAG:
När vi vaknade gjorde vi frukost, vilket nästan aldrig har hänt när Oskar sover hos mig, eftersom han alltid måste skynda sig hem. Men jo, vi gjorde äggröra och åt ett helt okej-äckligt bröd. Sen chillade vi lite, och sen åkte Oskar hem.
SÖNDAG:
Oskar tog sig till Kållered för att vi skulle fixa en grej. Men det gjorde vi inte, vi åkte istället hem till mig för att jag skulle byta kläder; det var mycket varmare ute än vad jag trodde. Sen tog vi oss till tågstationen för att åka in till stan, men vi hade just missat tåget, så vi fick sitta och vänta i femtio minuter. Men jag kände inte för att åka in till stan, så jag åkte hem till mig, och Oskar hoppade på tåget.

TREVLIG HELG hade man allt.

Och sen en jättestor bild på vatten :) Den är faktiskt väldigt nytagen!
(Och jag är hemskt medveten om att fokusen ligger på den.. där vattnet åker ut, så att ni inte tror att jag tror att det är någon fokus på vattendropparna, utom den som just slog i silvergrejen.. OKEJ?!)

Trackback
RSS 2.0